Təhsildə Keyfiyyət Təminatı Agentliyi Azərbaycan Kooperasiya Universitetində təlim təşkil edib

Təhsildə Keyfiyyət Təminatı Agentliyi ilə Azərbaycan Kooperasiya Universiteti (AKU) arasında imzalanmış əməkdaşlıq müqaviləsi əsasında Agentliyin Təlim və metodologiya şöbəsi tərəfindən AKU-da təlim təşkil edilib.

Azərbaycan Kooperasiya Universitetinin akademik və inzibati heyətinə xarici keyfiyyət təminatı sisteminə, eləcə də özünütəhlilin aparılması qaydalarına dair məlumat verilib. Sözügedən təlimdə AKU-nun bir sıra inzibati və akademik heyəti iştirak edib.

Qeyd edək ki, daxili və xarici keyfiyyət təminatı istiqamətində təlimlər təşkil etmək Agentliyin öz Nizamnaməsinə əsasən fəaliyyət istiqamətlərindən biridir.